Kjøpe eller selge bolig? Hos oss får du hjelp av både bank og megler

Mer korrekt verdivurdering, raskere finansieringsbevis og bistand i budrunden er bare noen av fordelene for deg som kunde.

Spør oss om råd
Det er mye å tenke på når du skal kjøpe og selge bolig. Hvor mye kan du kjøpe for? Hva kan du forvente å selge for? Hvilken bolig er riktig for deg – og hva om du ikke er forberedt når drømmeboligen dukker opp?


Nidaros Sparebank samarbeider med eiendomsmeglerne i Nylander &Partners. Faktisk sitter vi under samme tak, så du får hjelp med kjøp og salg på samme sted.

 

 

Christian Horgen fra Lokalmegleren og Partners

Christer Horgen, leder for salg og marked i Nidaros Sparebank

Bedre grunnlag for lånesøknaden

 Det første spørsmålet for de fleste som skal kjøpe bolig, er «hvor mye kan jeg låne?». Svaret henger ofte sammen med verdien på boligen du har i dag.

 

– Vi sender gjerne en megler fra Nylander &Partners hjem til deg, for å gi en gratis verdivurdering av boligen din. Slik kan vi gi deg finansieringsbevis basert på mest mulig korrekt informasjon. Det sier Christer Horgen, leder for salg og marked i Nidaros Sparebank.

 

– Mange er også usikre på om prisen er for høy på en bolig de har sett på. Eller hva du bør se etter på visning og hvordan du bør gå frem i en budrunde. Da kan du få kjøpshjelp av en megler med lokalkunnskap om området du skal kjøpe i, uten at det koster deg noe ekstra, fortsetter han.

 

 

Raske svar når du trenger det.

– Noen ganger kommer drømmeboligen brått på, uten at du har hatt tid til å forberede deg. Med en personlig rådgiver i Nidaros Sparebank, kan du sikre finansieringsbevis på timen.

– Vi har hjulpet mange kunder med å kapre drømmeboligen, som plutselig har havnet i en budrunde. Da er det lett for våre rådgivere å forhøre seg raskt med megler, for å finne ut om boligen er priset riktig og om megler har noen råd til kunden, forteller Christer.

Spør oss om råd

 

 

Erlenn Stavnås Ingebrigtsen, markedssjef og eiendomsmegler i Nylander &Partners

 

Lokalkunnskap kommer både kjøper og selger til gode

Meglerne i Nylander &Partners er områdespesialister på ulike deler av Trondheim. Det gir dem god oversikt over det lokale markedet og prisleiet – og hva kjøperne i området er opptatt av og villige til å betale for. Det er kjekt å vite både når du skal kjøpe og selge bolig.

– Det er viktig å vite hva folk verdsetter på nært hold. Områdene rundt Trondheim er ikke store nok til å basere verdi på statistikk, og du må kjenne byen for å vite hvorfor den ene gata er mer populær enn den andre. Slike faktorer har stor betydning for verdien på en eiendom, forteller Erlenn Stavnås Ingebrigtsen, markedssjef og eiendomsmegler i Nylander &Partners.

For deg som selger betyr det riktig pris for eiendommen. For deg som kjøper betyr det et realistisk bilde av hva du må betale – og hva du har mulighet til å kjøpe.

– Om en megler ikke kjenner området, får det store konsekvenser for lånesaken. Med riktig prisvurdering fra en som kjenner markedet, er det enklere for banken å gi rådgivning innenfor kjøperens rammer og økonomi, forklarer Christer.

 

 

Alltid personlig oppfølging.

Felles for Nidaros Sparebank og Nylander &Partners er at vi tar godt vare på deg som kunde. Du slipper å sitte i telefonkø når du trenger hjelp, og du behøver heller ikke bruke tid på å lese deg opp om ting vi kan svare på.

Hos oss får du en personlig rådgiver som ikke vurderer deg etter faste parametere, men som bruker tid på å bli kjent med deg og din økonomi. Slik får du skreddersydde løsninger, uansett om du trenger hjelp med finansieringsbevis eller å forvalte overskuddet etter salg av bolig.

Kontakt oss


Oppsummert

  • Samarbeidet mellom bank og megler gir et bedre grunnlag for verdivurdering og økonomisk rådgivning.

  • Du får gratis verdivurdering fra megler, som gir et bedre grunnlag for finansieringsbevis og lånesøknad.

  • Personlige rådgivere kan sikre finansieringsbevis på timen når drømmeboligen dukker opp.

  • Du får gratis kjøpshjelp og veiledning i budrunden av megler.

  • Meglernes lokalkunnskap gir realistiske prisvurderinger for både kjøper og selger.

  • Hele kjøps- og salgsprosessen blir koordinert fra samme sted, noe som sparer deg tid og reduserer stress.

  • Bank og megler samarbeider for å gi deg skreddersydd rådgivning tilpasset din unike situasjon.

Skal du kjøpe eller selge bolig?


Snakk med oss om hvordan vi kan hjelpe deg.

Få hjelpen du trenger

Anita Dahlum
Autorisert rådgiver

909 60 308

Send e-post

Hege Skaufel
Autorisert rådgiver

934 32 018

Send e-post

Hilde Forseth
Autorisert rådgiver

986 44 388

Send e-post

Håkon Ø. Skjørholm
Autorisert rådgiver

902 65 336

Send e-post

Ida Haugum
Autorisert rådgiver

936 57 593

Send e-post

Mathias Almendingen
Autorisert rådgiver

977 76 820

Send e-post

Ståle Brevik
Autorisert rådgiver

938 90 124

Send e-post

Veronica Skagen
Kunderådgiver

917 13 317

Send e-post

Om Nylander &Partners

Nylander &Partners er din lokale eiendomsmegler i Trondheim. Våre erfarne og lokale eiendomsmeglere hjelper deg med både kjøp og salg av eiendom, og bistår deg i salg av alle typer eiendom, fra leilighet til næringseiendom.

Les mer om Nylander &Partners