Barneforsikring

Forsikre fremtiden til det kjæreste du har. Frende sin barneforsikring er kåret blant Norges beste ti år på råd. Forsikringen inkluderer også rask legehjelp på mobilen, uten ekstra kostnad. 

Sjekk pris og få tilbud

Forsikre det kjæreste du har

Barneforsikringen til vår samarbeidspartner Frende Forsikring sikrer barnet ditt økonomisk, og kommer i tillegg til det som blir utbetalt fra det offentlige. 

Barne- og ungdomsforsikringen gjelder fra barnet er 3 måneder og ut året det fyller 26 år og er kåret til Norges beste 10 år på rad.

Å forsikre det kjæreste du har sikrer at barnet ikke blir minstepensjonist eller arbeidsufør før utgangen av året en fyller 26 år, og skulle uhellet være ute, er det godt å slippe økonomiske bekymringer.

Fordeler med barneforsikring

  • Varer ut det året man fyller 26 år
  • Dekker både ulykke og sykdom
  • Mulighet for utvidelse i tilfelle uførepensjon
  • Lav pris, bred dekning

 

Kjøp barneforsikring

 

Legetime på mobilen

Inkludert i Frendes barneforsikring får barnet rask legehjelp på mobilen uten ekstra kostnad. 

Slik fungerer det

 

Blant Norges beste

Barne- og ungdomsforsikringen i Frende er gang på gang kåret blant Norges beste av Dine Penger, Dagbladet, Foreldre & Barn og Norsk Familieøkonomi.

 

Enkel og rask helseerklæring

For å få Frendes barneforsikring må det levers en egenerklæring om barnets helse. Den kan leveres inn elektronisk etter at du har fått et tilbud fra oss. Det er fort gjort og svært enkelt.

Les mer om helseerklæring

 

Vilkår barne- og ungdomsforsikring

 

Har det skjedd noe?

Gjelder det sykdom eller dødsfall ønsker vi at du ringer Frende på 55 15 36 00. De hjelper deg når som helst, hele året. 

Du kan også melde om en hendelse på nett.

Meld om hendelse

 

Ofte stilte spørsmål om skade

Har du spørsmål?

Jeg hjelper deg med forsikringen du har behov for.