Bank + Megler = Sant

Nidaros Sparebanks megler Lokalmegleren & Partners slår seg sammen med Meglerhuset Nylander og blir «Nylander & Partners». Det vil komme Nidaros Sparebank sine kunder til gode.

– Fordelen, fra et kundeperspektiv, er at vi blir en slags totalleverandør på økonomiske tjenester. Det at kunden skal kunne gå én plass for å få tilgang på kompetansen, rådene og tjenestene de faktisk har bruk for. Det er det som er motivasjonen, sier Christer Horgen, daglig leder i Lokalmegleren & Partners. Han ser frem til fusjonen med Meglerhuset Nylander og sier at de to komplimenterer hverandre. Markedssjef i Nylander, Erlenn Stavnås Ingebrigtsen, stemmer i.

 

– Det er kjempebra for alle. Vi vet hva det innebærer å ikke ha et fungerende samarbeid med en bank. Kundene har ikke fått all den hjelp de kunne de gangene de har hatt spørsmål rundt finansiering, rett og slett. Nå får vi et ledd der vi raskere kan sette de som ønsker det i kontakt med en bank, for å finne ut av sitt behov og sine muligheter, sier Ingebrigtsen.

 

Det nye meglerhuset vil holde til i Nidaros Sparebank sine lokaler i Gryta 2B, slik at bank og megler kan være i tett og fortløpende dialog med hverandre. Kundene vil dermed få enkel tilgang til bred kompetanse, samlet under ett og samme tak.

 

Dype røtter gir trygghet

 

Både Horgen og Ingebrigtsen er enige om at de to meglerhusene utfyller hverandre godt. Nylander vil få tilgang på trønderske markedsområder hvor de tidligere har slitt med å få fotfeste, mens Lokalmegleren vil få styrket kompetanse innen for eksempel næringsmegling.

 

– Vi får kolleger med annen kompetanse. Vi har for eksempel ikke næringsmegling i dag, så laget vårt blir styrka. Vi slår oss jo sammen med det eldste meglerhuset i Trondheim, sier Christer Horgen.

 

Med røtter tilbake til 1936, er Nylander blant de eldste meglerhusene i hele landet. Når de nå slår seg sammen med en lokalbank med 165 år med historie på baken, er det med andre ord mye erfaring i omløp.

 

– Det ligger en trygghet i fundamentet man har. Fordelen av tradisjonene ligger i det man kollektivt lærer seg gjennom årenes løp. Vi har møtt mange forskjellige verdenssituasjoner, og selv om vi står overfor mange ekstreme situasjoner akkurat nå, så ser vi det i en kontekst av alt som har skjedd siden 1936. Da er det betryggende med vissheten om at det vi har satset på i Nylander – kompetanse og kvalitet – står seg godt, sier Ingebrigtsen.

 

«Heltrøndersk»

 

– Essensen er at vi komplimenterer hverandre både på bank- og megler-biten. Men for oss betyr det også mye at det er «heltrøndersk».

 

Markedssjef i Nylander, Erlenn Stavnås Ingebrigtsen, sier at det gir ekstra motivasjon å samarbeide med en trøndersk bank, med trønderske kunder.

 

– Vi har tidligere samarbeidet med en annen bank, hvor det trønderske markedet bare var en liten del av helheten. Nå er det nesten kun trønderske kunder, og det gir et helt annet fokus. Det gjør det mye lettere å finne gode løsninger, som gjør det enklest mulig for kundene å forholde seg til, avslutter Ingebrigtsen.

 

Vurderer du å kjøpe eller selge bolig?

 

I samarbeid med vår eiendomsmegler kan vi tilby deg som kunde all bistand du trenger i forbindelse med kjøp og salg av bolig.

 

Kontakt megleren


Eventuelle spørsmål ved fusjoneringen rettes til banksjefen.

Gå til kontaktside

Les børsmeldingen her